Varför inte?!

Tips, Hem & inredning

Åh jag är så sugen på att ha en sån här läcker garderob. En helt öppen. Så himla smidigt att se allting. Plus att man tvingas hålla ordning på allt.

Jag gillar verkligen att rensa så jag har ju inte så mycket grejer ändå. Skulle nog bli ganska stilrent vid närmre eftertanke. Bara basfärger; )

I sovrummet stör det ju inte direkt, jag hade en liknande idee men med gardiner framför i förra huset. Ska nog fundera vidare på det här!

Tror min man ska få ett nytt uppdrag 🙈

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Tio saker om mig!

Allmänt

Jag hoppas ni inte blir bortskrämda nu men här kommer tio om mig ! :)

• Jag har väldigt lätt för att snöa in på olika saker. Jag kan fastna för ett instagramkonto, klädesplagg, bok, inredningsdetalj, film eller serie tex, you name it! Jag nördar det då konstant och ger det min fulla uppmärksamhet i flera dygn i sträck.

• Jag har 0,00 på tålamod skalan, om jag inte är 1000 % intresserad av grejen jag ska göra. (Adhd?) Knyta upp trassliga smycken eller knutar är min värsta mardröm liksom!

• Jag är livrädd för magsjuka. Jag har haft det, som jag minns, två gånger i hela mitt liv men går runt och tänker på det konstant i princip. Handsprit är min räddning.. Har även någon form av fobi för älgar?! Jag börjar nästan grina när jag råkar se någon på håll ifrån bilen.

• Jag har alltid älskat inredning & design! Intresset tar upp galet mycket av min tid.

• Min bror och jag gick aldrig i förskolan, vi var hemma med vår pappa istället tills vi började skolan. Vi bodde ute på landet i ett blått hus, med alla möjliga olika sorters djur.

• Jag har fått höra många gånger att jag uppfattas som dryg/nonchalant fast jag är raka motsatsen som person. Jag är urtrevlig egentligen;) Jag är nog bara väldigt ouppmärksam, så jag missar vissa signaler.

• Som liten var jag sjukligt blyg, jag viskade på lektionerna när jag fick frågan, och jag vågade knappt leka i skolan.

• Mina absoluta beroenden är c h o k l a d, min älskade iPhone, kaffe, läppbalsam och nässpray.(sedan jag blev gravid med första..)

• Jag älskar att flytta. Att få rensa ur ordentligt och bara spara det man verkligen tycker om och behöver. Att börja om på nytt med nya fräscha idéer:) Jag tycker inte det finns något negativt alls med att flytta. Har hittills gjort det 7 gånger som vuxen. Har skrivit om detta tidigare!

• Få saker, förutom orättvisa och missunnsamma människor, kan göra mig riktigt arg!

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Ett fantastiskt hem i Örgryte

Hem & inredning

Kolla in det här fantastiska radhuset i Göteborg som jag hittade på hemnet! Så underbart inrett med en genomgående hemtrevlig känsla. Älskar det svartvita med inslag av mörka träslag!

Perfektion👌🏼

Vilken fantastiskt fin matgrupp.

Ett underbart kök! Jag är så förtjust i de svarta fönstren.

De har verkligen valt en superfin färgskala rakt igenom tycker jag!

Så fina bilder!
Det är tisdag idag och vi har inte några planer alls, vad ska ni hitta på? Kramar

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

<script data-ad-client="ca-pub-6121859384104027" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>