Sneakpeak - Sovrums nytt

Allmänt, Hem & inredning , Tips

Idag började vi dagen med att öppna upp ca 3 511 paket, som vi till slut lyckades hämta ut igår. Efter dubbla påminnelser och hot om att skicka tillbaka produkterna, fick vi liksom äntligen tummen ur och begav oss ut på äventyr. Faktiskt så pass långt ifrån (sjuk)huset, att vi nådde fram till den lokala byn med respektive utlämningsställe. All cred till oss säger jag bara!

Så söta små posters till kidsens rum, och en svan till oss vuxna ;) Från bgafotobutik.se . Tummen upp, tummen upp! Nya påslakan som blev den sista lilla detaljen för att få ihop ett sovrum!

Det har ju tjötats en del om det här sovrummet som skulle få bli ett blivande projekt. När vi firade läderbröllop här den 19/6 så kom min man hem med en ny säng. Madrassen hade vi på vänt, den var kommen redan när de här små juvelerna kom till världen. Deras första tid i livet spenderades nämligen i kartongen madrassen kom i.

(Jag vet. kvaliteten på bilder är = 0, därav miniatyr formatet...)

Vi valde en ny madrass från evesleep.se. Det är en med memoryskum. Något vi har testat förut med inte riktigt fastnat för. Vi tänkte dock ge det en ny chans nu när man blivit äldre och klokare så att säga! Det går att sova på den direkt - utan bäddmadrass, vilket vi tyckte var urskönt! Vi har bytt säng varje gång vi har flyttat (snittar på en gång om året hittills) och tröttnat på det här med kontinental sängar och klädda gavlar hit och dit. Dessutom har både herr och fru Westman en tendens till att oja oss varje morgon vi kliver upp, som om vi ligger på 70-sträcket ungefär... ni skulle höra själva! Ryggen ligger nog där någonstans iallafall, vi är ju inte äldre än 18?! Hallå herregud..

Vi slog på stort med varsin kudde också, och är helnöjda! Nu är tanken att vi ska köpa till täcken därifrån med. Update på det kommer..

En liten svart ballong-poster fick även flytta in i barnens lekrum på nedervåningen. Supersöt tycker färgglada Emelie 🤘🖤 (också från ovanstående poster-butik om någon undrar)

Och nu när vi ändå är inne på det här med åldersgenerationer, lekrum och blåbär i skogen - vad är det med den här uppfinningen?!Jag har ju hört och sett lite om den hypade leksaken (?!) och köpte med mig två stycken hem från Ica, till småfolket. Meen jag hajjar det då inte? Kan någon förklara tack!

|| Inlägg i samarbete med evesleep.. Alla åsikter är dock alldeles, alldeles egna! ||

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Ser fint ut!lindaviktoria.se
Granyanser
Granyanser,
Tack! 😍👌nouw.com/granyanser
biabia
biabia,
Så mysigt ❤️nouw.com/biabia
Granyanser
Granyanser,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229