Lattebrorsan och Lagerhaus nytt

Hem & inredning , Tips

Idag har ju Melina haft Farmortime i vanlig ordning, och Liam och jag passade på att ta oss en mor och son dag. Vi hängde en sväng på stan och fikade, en alldeles ovanligt lång stund (varken han eller jag brukar kunna sitta still så länge;). Storskiten min!

Jag hittade såklart en massa fint inne på Lagerhaus också. ⬇Så en del nytt in blev det därifrån + en farsdagspresent som Liam har valt gömställe till väldigt noga och genomtänkt ;)


Vi har ju snart en fyraåring in da house!!

​Mugg HÄR// Ballong HÄR//Glas HÄR//Mattsvarta bestick HÄR//Ljuslykta HÄR//

Det här söta setet hittade Mellie, eller okej det kan ha varit jag, när vi stannade på Netto av alla ställen, innan lämning hos Farmor.

Det kommer passa perfekt i hennes dockskåp.

Vad har ni haft för er?

​Trevlig helg !

Puss ♥

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Beställt kursmaterial

Allmänt, Hem & inredning

Åh vad roligt det är att äntligen vara igång med utbildningen! Idag har jag ägnat mig åt att beställa material som ska användas till att skissa upp planritningar och göra moodboards mm. Massor med special pennor och roliga grejer är nu påväg hem till mig. Så kul!

Jag älskar att pyssla med sånt egentligen men tiden räcker inte helt till åt det längre. Bla pga små snabba fingrar.. ;) 

Nu måste jag ju däremot ta mig den tiden till studierna. 

Åh så skoj det ska bli! Jag är grymt taggad nu att sätta igång som ni märker. Om ni är nyfikna på just den inredningsutbildningen jag läser så klickar ni bara här.

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer