De här två♥

Hem & inredning

Hej på er!
Det första kaffeintaget för dagen började nämligen såhär.⬆Ännu mer letande efter de rätta kulörerna, färgerna och nyanserna under tiden barnen byggde sig en mysig morgonkoja.

Det är riktigt roligt och jag kan verkligen tänka mig att jobba med det här typ dagligen, konstant och hela tiden.. helst!

Liam insisterar just precis varje dag nu på att få åka hem till morfar. "FÅÅR jag det mammaaa" Jag tror han trivs bra där lilla grabben jag..haha. Imorgon fyller han även år farsgubben så då ska vi ju dit med men han gav sig bara inte ungen, han skulle dit idag med, punkt.

Så varför inte tänkte vi? Här visar han broderligt syrran runt i huset som den nöjda lilla bossen han är.

Nu ska jag starta ett avsnitt av the amaricans, min nya söva-melina-serie.. Hon får nämligen somna i soffan numera då man tydligen bara dansar och gör "hopp piruetter" i sängen? Vad får de alla idéer ifrån de små liven egentligen ??

Puss

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Tio saker om mig!

Allmänt

Jag hoppas ni inte blir bortskrämda nu men här kommer tio om mig ! :)

• Jag har väldigt lätt för att snöa in på olika saker. Jag kan fastna för ett instagramkonto, klädesplagg, bok, inredningsdetalj, film eller serie tex, you name it! Jag nördar det då konstant och ger det min fulla uppmärksamhet i flera dygn i sträck.

• Jag har 0,00 på tålamod skalan, om jag inte är 1000 % intresserad av grejen jag ska göra. (Adhd?) Knyta upp trassliga smycken eller knutar är min värsta mardröm liksom!

• Jag är livrädd för magsjuka. Jag har haft det, som jag minns, två gånger i hela mitt liv men går runt och tänker på det konstant i princip. Handsprit är min räddning.. Har även någon form av fobi för älgar?! Jag börjar nästan grina när jag råkar se någon på håll ifrån bilen.

• Jag har alltid älskat inredning & design! Intresset tar upp galet mycket av min tid.

• Min bror och jag gick aldrig i förskolan, vi var hemma med vår pappa istället tills vi började skolan. Vi bodde ute på landet i ett blått hus, med alla möjliga olika sorters djur.

• Jag har fått höra många gånger att jag uppfattas som dryg/nonchalant fast jag är raka motsatsen som person. Jag är urtrevlig egentligen;) Jag är nog bara väldigt ouppmärksam, så jag missar vissa signaler.

• Som liten var jag sjukligt blyg, jag viskade på lektionerna när jag fick frågan, och jag vågade knappt leka i skolan.

• Mina absoluta beroenden är c h o k l a d, min älskade iPhone, kaffe, läppbalsam och nässpray.(sedan jag blev gravid med första..)

• Jag älskar att flytta. Att få rensa ur ordentligt och bara spara det man verkligen tycker om och behöver. Att börja om på nytt med nya fräscha idéer:) Jag tycker inte det finns något negativt alls med att flytta. Har hittills gjort det 7 gånger som vuxen. Har skrivit om detta tidigare!

• Få saker, förutom orättvisa och missunnsamma människor, kan göra mig riktigt arg!

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer