Bröllopet

Allmänt

Året efter det var det bröllopsdags. Som jag skrev i ett tidigare inlägg (återigen) så hade vi bokat resa ihop med min pappa och hans familj. Vi hade tänkt att gifta oss där. Ett litet och mysigt strandbröllop. Men vi avbokade resan pga flera olika omständigheter.

Så straxt därefter bokade vi istället en tid i stadshuset. Senare under samm dag så plussade vi faktiskt, och fick veta att lillasyster skulle komma. Så det blev mycket att fira, redan en vecka senare. För fort ska det gå, nu helst igår när det gäller mig;)

Bröllopet var mest det formella, vi hade Liam med oss, han var i min famn under hela akten. Ingen annan visste något om det här alls. Det ösregnade ute så vi såg ut som en flock blöta hundar. Men regn betyder väl tur eller hur var det? Så Liam hade sina gummistövlar på sig och var redo för att direkt efter bara dra mot en hotellnatt i Västervik, där vi valde att fira lite bara vi i familjen. Romantiskt va?! Haha

Ingen av oss ville som sagt ha något ståhej eller stor fest utan det viktiga var att det bara skulle vara för vår skull. Och för oss var det på bästa sätt att bara vara familjen och göra något mysigt ihop.

Det tråkiga var att när andra runt omkring oss fick veta att vi hade gift oss så tog de nästan illa upp? För att vi hade hållt det hemligt och att ingen var inbjuden till vår lilla seremoni. Men det var lite det som var grejen för våran del. Just att det var VI som gifte oss, för VÅR skull.

Men vem vet, vi får väl kompensera alla med att förnya löftena en vacker dag, och köra på vit fluffig klänning och hela köret, eller?! ;) 

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229