Barn med Ipad

Läste ett inlägg hos @Yayas där hon tog upp det här med barn och telefoner/Ipad. Jag kom då att tänka på en händelse nyligen som både jag och mannen reagerade väldigt starkt på. Vi var under påskhelgen på tropikariumet i kolmården. När man gått igenom alla djur där så kommer man till the grand finale. Ett megastort akvarium med bla hajar, och en annan del där man får klappa rockor.

Här satt då en kille, i 5 års ålder gissar jag, i en barnvagn med en Ipad istället. Helt inne i den utan att bry sig om allt annat man kunde se och testa på. Helt paff blir man ju?!

Jag är inte den som är den, vi köpte själva en padda till Liam i julklapp. Tänkt att ha i bilen då han lätt bli utråkad där. Den har dock hamnat i ett skåp här hemma då han inte visar något intresse för den ännu. Men alltså nån måtta får det väl ändå vara?

Är man på familjeutflykt kan jag tycka att man struntar i ipaden ett tag.

Mina barn går  (iallafall änsålänge) hellre ut och leker, alla dagar än att fastna framför en film tex. Och vi har alltid sagt att den dagen ungarna hellre sitter inne och spelar timmar i sträck så ska vi fasen se till att själva göra det roligare ute;)

Hur ser ni på det här med paddor och mobiler? 

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer

Evanessè
Evanessè,
Nej det är tråkigt när det där får ta över. Man måste ha pli så att barnen inte fastnar helt.egosidan.blogg.se/
Granyanser
Granyanser,
Ja, jag håller med!nouw.com/granyanser
malouanderson
malouanderson,
Håller helt med!nouw.com/malouanderson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Cellprov ..

Allmänt

Jag tog mitt första cellprov på efterkontrollen i samband med att dottern föddes för ett år sedan nu. Jag fick då först svaret att man inte kunde utläsa resultatet korrekt, så jag blev kallad till ett nytt. Svaret därefter visade att det fanns en lättare förändring, men det var så vanligt så det var inget att oroa sig för. Dock ville de kolla en gång till och göra en kolposkopiundersökning och så tog dem då även ett vävnadsprov. Jag fick nu svaret innan helgen här och de har alltså hittat milda cellförändringar och vill göra en konisering. (Mycket svåra ord var tvungen att googla) Det innebär i princip att de tar bort en liten bit där cellförändringen finns.
Inte trodde jag att det skulle bli så efter det allra första cellprovet men visst är det kanon bra att det går att göra något åt det så tidigt innan det hinner utvecklas till något?!
Skjut inte upp det skulle jag bara vilja säga er alla, det är ju guld värt att gå och ta sitt cellprov och kunna göra något åt det i tid! :)

Love / E


Om du läst det här inlägget -Glöm inte att gilla/kommentera/dela. Eller lägg till en pin på knappen nedan. Vi ses!

Gillar

Kommentarer